Categories Blog

Gama Devron 2015

Gama Devron 2015

Extindere în segmentul urban, mountain bike-uri mai performante

După un an de debut încununat de succes, cel puțin prin prisma rezultatelor obținute de producător, cea mai tânără marcă aparținând Eurosport DHS S.A., Devron, vrea să își mențină traiectoria. Atuurile sunt de partea acesteia, căci pentru sezonul 2015 gama s-a extins, cu precădere în ceea ce privește bicicletele pentru oraș, aparținând mai multor categorii, dar nici mountain bike-urile nu au fost neglijate, Devron pregătind primul său model de nivel competițional. Reperul principal al mărcii, prețurile accesibile, rămâne în picioare, așa că revine publicului să decidă dacă demersul producătorului din Deva se va bucura de același succes.

Devron a debutat cu dreptul

Parcursul înregistrat de Devron până acum i-a mulțumit pe creatorii săi, cu atât mai mult cu cât bicicletele aflate sub această siglă sunt concepția și rezultatul unui colectiv în totalitate românesc. Principalul obiectiv pentru următorii ani este consolidarea vânzărilor pe piața autohtonă, dar și pe cea regională, conducerea companiei țintind ca Devron să devină cea mai puternică marcă din această parte a Europei, conform directorului de vânzări Cristian Tatomir.

Gamă extinsă în 2015, continuă politica centrelor de test

Sortimentul pregătit pentru sezonul care bate la ușă va fi de natură să mulțumească tot mai mulți cumpărători, căci, spre deosebire de 2014, când Devron însemna doar mountain bike-uri, în 2015, nu mai puțin de 36 de modele vor fi disponibile, începând de la cele pentru copii și ajungând până la cele de trekking, șosea și, desigur, mountain bike-uri. Gama proaspăt lansată se va baza doar pe cadre din aluminiu, indiferent de modele, iar posibilitatea de testare a bicicletelor rămâne în picioare și pentru 2015, 30 de magazine din întreaga țară oferind ocazia celor interesați să se convingă singuri de calitatea Devron.

Accent pe 27.5 și 29 de inch și apariția primului mountain bike competițional Devron

Devron Riddle R7.7 este vârful de gamă în 2015, fiind descris de către producători ca un mountain bike pregătit să facă față competițiilor de profil. E drept că nu a existat vreo precizare clară despre ce fel de întreceri vorbim, dar nici nu e greu să ne dăm seama că principala țintă sunt cursele rezervate sportului de masă, atât de apreciate actualmente pe la noi, precum maratoanele de mountain bike. În orice caz, R7.7 tratează cu seriozitate misiunea sa și, pe lângă un cadru atent finisat, propune și un lot de componente compus dintr-un tren de rulare SRAM 2×10, cu schimbătoare X9/X5 (spate/față), butuci SRAM X7, furcă Rock Shox XC32, anvelope Continental X-King pliabile, întregul ansamblu cântărind undeva sub 12 kilograme. Oferta este cu atât mai interesantă cu cât prețul s-a stabilit la 4.200 de lei.

Cititi mai multe pe: http://www.freerider.ro/noutati/gama-devron-2015-extindere-in-segmentul-urban-mountain-bike-uri-mai-performante-75340.html